Biletul din NBA: Suntem fara greseala in 2020!

Biletul din NBA a fost extrem de inspirat in startul acestui an. Toate cele 3 duble oferite de redactia noastra au fost castigatoare, asa cum ne asteptam sa se intample si cu cea de duminica.


Portland Trail Blazers traverseaza o forma extrem de modesta. Trupa lui Terry Stotts a obtinut un singur succes in ultimele sase meciuri si este foarte aproape sa paraseasca zona locurilor de playoff. Luni dimineata, acestia evolueaza in arena celor de la Miami Heat, echipa cu cel mai bun bilant din NBA in ceea ce priveste partidele jucate acasa (16-1). Cele doua formatii se afla la primul duel direct din acest sezon, iar sansele sa asistam la o surpriza sunt minore, avand in vedere forma de moment a oaspetilor.

Luni dimineata, Detroit Pistons vor juca a 5-a deplasare consecutiva. Din aceasta serie, Pistons au reusit sa obtina un singur succes pana in prezent si au toate sansele sa ramana cu acea victorie. Los Angeles Lakers este viitorul adversar, liderul din Conferinta de Vest. In aceste zile, trupa din Detroit pare sa fie mai ocupata cu perioada de transferuri. Andre Drummond este de asteptat sa paraseasca echipa in aceasta iarna, mai multe echipe de top fiind deja interesate de transferul acestuia. Pe biletul din NBA mizam pe minim 114 puncte marcate de Los Angeles Lakers.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Luni, 01:00: Miami Heat – Portland Trail Blazers
Victorie Miami Heat (inclusiv prelungiri) – Cota 1.42 la Betano

Luni, 05:00: Los Angeles Lakers – Detroit Pistons
Los Angeles Lakers marcheaza peste 113,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 3W – 0L (+319 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu