Biletul din NBA: Tintim al 4-lea „VERDE” la rand!

Dupa o serie negativa, biletul din NBA si a ajuns la 3 duble consecutiv castigatoare. Miercuri anticipam un nou succes, in atenta noastra aflandu-se disputele din Houston si Boston.


Boston Celtics primesc vizita celor de la Detroit Pistons. Oaspetii se prezinta la acest duel fara doi jucatori de baza, Blake Griffin si Luke Kennard. De asemenea, cel mai valoros jucator din lot, Andre Drummond, nu traverseaza o forma grozava. Acesta pare sa fie deja cu gandul la transferul care il asteapta in urmatoarea perioada, motiv pentru care antrenorul celor de la Pistons a decis sa nu ii mai ofere un numar ridicat de minute. Ofensiva celor de la Celtics va face diferenta in aceasta confruntare.

Al doilea eveniment de pe biletul din NBA este confruntarea dintre Houston Rockets si Portland Trail Blazers. Gazdele au pierdut in noaptea precedenta in Memphis, insa a fost un duel in care acestia nu au putut conta pe Russell Westbrook. De aceasta data, „Mr. Triple-Double” se va afla in teren, iar sansele sa asistam la un succes categoric al celor de la Rockets sunt foarte mari.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Joi, 02:00: Boston Celtics – Detroit Pistons
Boston Celtics marcheaza peste 109,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.44 la Betano

Joi, 04:30: Houston Rockets – Portland Trail Blazers
Houston Rockets cu handicap de -3,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 6W – 5L (+130 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu