Biletul din NBA: Victorii la handicap pentru ziua de marti!

Biletul din NBA ne-a adus profit in ultimele doua zile si avem convingerea ca seria va continua si dupa ziua de marti. Astazi ne indreptam atentia catre doua partide in care anticipam victorii clare pentru favorite.


Milwaukee Bucks primesc vizita celor de la New York Knicks, duel in care oaspetii nu pot conta pe o serie de jucatori de baza. Bucks au castigat ultimele trei partide la diferente considerabile, fiecare meci fiind disputat in deplasare. In precedentul duel direct, disputat in Milwaukee, in acest sezon, gazdele s-au impus la o diferenta umilitoare pentru oaspeti, 132 la 88. Mizam pe succesul celor de la Bucks, cu handicap de -11,5 puncte.

Dallas Mavericks au al doilea cel mai bun record din Conferinta de Vest in ceea ce priveste deplasarile, cu 12 victorii si doar 5 infrangeri. Miercuri dimineata, Doncic&co. se deplaseaza in Chase Center, pentru duelul cu Golden State Warriors. Gazdele au 8 infrangeri la rand, iar esecul care a pornit acest sir a venit chiar in fata celor de la Mavericks. Trupa din Dallas s-a impus atunci in Chase Center cu scorul de 141 la 121. Pe biletul din NBA mizam pe victoria celor de la Mavericks, cu handicap de -4,5 puncte.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Miercuri, 03:00: Milwaukee Bucks – New York Knicks
Milwaukee Bucks cu handicap de -11,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.42 la Betano

Miercuri, 05:30: Golden State Warriors – Dallas Mavericks
Dallas Mavericks cu handicap de -4,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna ianuarie: 5W – 5L (+24 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu