Biletul din NBA: Vizam primul „VERDE” din 2020!

Biletul din NBA isi incepe parcursul din 2020 cu o dubla care are in vedere confruntarile din Miami si Los Angeles.


Miami Heat continua sa detina cel mai solid record din NBA in ceea ce priveste terenul propriu. Acestia au 15 victorii si un singur esec in acest sezon, in partidele disputate in American Airlines Arena. Vineri dimineata, Heat primesc vizita celor de la Toronto Raptors, echipa care continua sa fie fara trei jucatori de baza, Pascal Siakam, cel mai bun marcator din lot, Marc Gasol, pivotul titular si Norman Powell. In precedentul duel direct din acest sezon, Miami s-a impus in Toronto dupa prelungiri, cu scorul de 121 la 110. Mizam si de aceasta data pe succesul celor de la Heat.

A doua selectie de pe biletul din NBA este oferita de confruntarea dintre Los Angeles Clippers si Detroit Pistons. Oaspetii nu se afla intr-o forma grozava, cu 7 infrangeri suferite in ultimele 8 meciuri. Ceea ce trebuie remarcat este faptul ca fiecare esec din aceasta serie a venit la o diferenta de minim 12 puncte.

Cele doua echipe se afla la primul duel direct din acest sezon, iar sansele sa asistam la o surpriza sunt extrem de reduse. Clippers au un bilant impresionant pe teren propriu, 14-3, dar si o medie de 116.1 puncte marcate pe meci. Atentia noastra se indreapta catre un pariu pe puncte, mai precis, catre minim 114 puncte marcate de Los Angeles Clippers.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Vineri, 02:30: Miami Heat – Toronto Raptors
Victorie Miami Heat (inclusiv prelungiri) – Cota 1.44 la Betano

Vineri, 05:30: Los Angeles Clippers – Detroit Pistons
Los Angeles Clippers marcheaza peste 113,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Bilant bilet NBA, luna decembrie: 13W – 14L (+82 unitati)


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu