Biletul etapei Ligii 1 este pregătit » „Livrăm” 4 selecții în cotă totală de 5.55!

Biletul etapei Ligii 1 este pregătit. Biletul etapei cuprinde un combo alcătuit din patru selecții într-o cotă totală de 5.55.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Runda cu numărul 23 din acest sezon regular, prima care va avea loc în Liga 1 în acest an, programează dueluri tari, multe partide fiind sub semnul echilibrului.

În funcție de rezultatele care se vor consemna în această rundă, clasamentul Ligii 1 poate suferi modificări spectaculoase atât în parea suerioară cât și în cea inferioară.

Specialiștii redacției noastre care monitorizează Liga 1 au extras patru selecții cu mari șanse de reușită. Combinate pe același biilet, selecțiile noastre au cota totală 5.55. Rămâne la latitudinea voastră dacă veți combina selecțiile recomandate de noi pe același bilet sau dacă le veți lua „single” în biletele pe care le veți juca la pariuri, cotele fiind fabuloase.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Biletul etapei Ligii 1  
Academica Clinceni- FC Voluntari- x2&sub 5.5 goluri- cota 1.55
Hermannstadt- Sepsi- PSF X- cot 1.60
Dinamo- Astra Giurgiu- peste 1.5 goluri- cota 1.40
CFR Cluj- FCSB- PSF X- cota 1.60
Cota totală: 5.55

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 3


Lasa un comentariu