Pariuri1x2 recomanda biletul weekend-ului, la o cota de 6.50!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 0

Biletul weekend-ului Pariuri1x2 este livrat! Combo-ul propus pentru acest sfarsit de saptamana este format din 5 evenimente și are o cotă finală de 6.50.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

In primul rand, va amintim faptul ca oferta de pariere pentru acest weekend este una limita, din cauza raspandirii Covid:19! De aceea, in primul rand, va recomandam faptul sa aveti grija la mizele pe care le jucati in aceasta perioada. Noi, in perspectiva obtinerii profitului, am pregatit pentru acest final de saptamana un „combo” ce ne trimite catre campionatele Rusiei, Germaniei, Angliei, Buglariei si Scotiei. Investim in primul rand in numarul golurilor, insa ne bazam si pe prestatia formatiilor favorite. Pentru maximizarea profitului va sugeram sa pariati din bonusul de 500 RON pe care agentia Betano vi-l propune. Astfel, idiferent de rezultatul final, nu exista posibilitatea sa pierdeti nici un leu din propriul buzunar  » Click aici pentru detalii!

UPDATE: Manchester City – Burnley si Rangers – Celtic s-au AMANAT! Din nefericire, cota biletului fara cele doua evenimente devine 2.74.

Biletul weekend-ului


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu