Biletul weekend-ului (UPDATE) » Mai stam in doua ponturi in drumul catre „verde”! Vezi ultimele selectii!

Biletul weekend-ului »
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Biletul weekend-ului » Redactia Pariuri1x2.ro iti propune un „combo” in cota 5.04, conceput din evenimente ce sunt programate in acest final de saptamana. Vezi si tu la ce variante ne-am gandit, pariaza biletul la agentia Netbet si acceseaza un bonus in valoare de 500 RON


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Biletul weekend-ului

Biletul weekend-ului este deschis de aceasta data de o varianta de pariere din tenis. Mizam pe disputa de la Wimbledon ce ii va pune fata in fata pe Matteo Berrettini si Hubert Hurkacz. Consideram ca meciul din „careul de asi” de la Londra va fi unul extrem de echilibrat. In mod normal, sportivul italian va pleca cu prima sansa in vederea obtinerii victoriei, insa polonezul vine dupa o victorie obtinuta la Roger Federer cu scorul 3-0. Un astfel de succes, cu certitudine, i-a conferit lui Hurkacz increderea necesara inaintea disputei din semifinala. Noi am ales sa mizam pe pronosticul „Peste 3,5 seturi”, varianta ce poate fi „verde” indiferent de numele jucatorului ce va accede in finala competitiei.

In continuare, ne vom orienta catre duelul dintre Brazilia si Argentina din finala Copa America. Ambele trupe s-au remarcat la acest turneu final in primul rand printr-o defensiva de fier. Tinem cont de acest fapt, dar si de intensitatea finalei si mizam pe faptul ca cel putin in prima repriza nici una dintre cele doua reprezentative nu isi va asuma foarte multe riscuri. Astfel, vom paria pe varianta „Brazilia nu inscrie in prima repriza”.


Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Revenim pe meleaguri europene pentru a paria pe finala Europeanului. Alegem sa investim intr-o singura schimbare de marcaj in dreptul „Squadrei-Azzura” ce a fost pe parcursul turneului final, de departe, cea mai buna echipa. In final, inchidem „combo-ul” nostru cu un pariu simplu pe disputa din Gold Cup dintre Statele Unite ale Americii si Haiti, 2-5 goluri, pariu ce acopera o varietate mare de scoruri posibile.. Puse pe același bilet, cele cinci selecții alese totalizează o cota de 5.04.

Dacă pariezi „combo-ul” weekend-ului la Netbet, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România!

Biletul weekend-ului Pariuri1x2 »»

Biletul weekend-ului » Pariaza la NetBet! Ai FREEBET de pana la 500 de RON!

V 15:00, Matteo Berrettini – Hubert Hurkacz, Peste 3,5 seturi, cota 1.54 (scor 3-1);
D 03:00, Brazilia – Argentina, Brazilia nu inscrie in prima repriza, cota 1.64 (0-1 pauza / 0-1 final);
D 22:00, Italia – Anglia, Italia inscrie, cota 1.50;
L 03:30, SUA – Haiti, 2-5 goluri, cota 1.32.

Cota finala: 5.04.

Biletul weekend-ului

Biletul weekend-ului


Pariu gratuit de 500 lei oferit de NetBet: Incaseaza-l acum!

  • Crează-ți un cont pe NetBet prin acest link (doar astfel poti primi pariul gratuit) si realizeaza prima depunere.
  • Plasează primul tau pariu pe orice sport (LIVE sau pre-LIVE) la o cota minima de 1.50. Daca pariul este necastigator, NetBet iti da inapoi suma pariata, sub forma unui FREEBET.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singura dată pe orice sport cu o cotă minimă de 2.00.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu