Pronosticuri baseball » 4 din ultimele 5 variante propuse de Marius au fost „verzi”! AICI, selectiile zilei extrase de colegul nostru!

ponturi mlb baseball boby
Autor: Boby.MariusLeave a Comment
0 0

Salut tuturor! De aceasta am ales sa imi indrept atentia doar catre tei variante de pariere din baseball. Vezi cum am ales sa investesc in drumul spre „verde”!

Ponturi baseball

Inainte de toate trebuie sa va amintesc faptul ca perioada prin care trecem este una realmente fabuloasa. In ultimele doua zile nu mai putin de patru din cele cele pariuri propuse au fost castigatoare, acestea aducandu-ne „verdele” pe bilete. De asemenea, va amintesc faptul ca procentajul total al selectiilor a ajuns la 1289 variante castigatoare!

Astazi, am ales trei selctii. De aceasta data, voi paria in primul rand pe numarul total al runns-urilor din meciurile Pittsburg Pirates – Cincinnati Reds si Boston Red Sox – Tamba Bay Rays. In continuare, la fel ca in ultimele doua zile voi tine cont si de eficienta celor de la Los Angeles Dodgers in fata celor de la Oakland Athletics. Mult succes!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 300 lei. Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?

  1. Deschide-ti un cont la ponturi prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Primesti bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Marius – statistica baseball:
Aprilie: 07-W 01-V 08-L
Total: 1289-W 61-V 654 w-L


 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu