Brentford – Leeds: Mizam pe cota 1.85, datorita optiunii „scor corect oricand”!

Brentford – Leeds: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Championship!  Duel pentru locul secund in clasament, intr-un moment dificil pentru oaspeti. Din 2009, Leeds nu a invins niciodata la Brentford, formatie ce a castigat ultimele doua runde din Championship marcand 8 goluri. Elevii lui Bielsa dau semne de oboseala, iar in ultimele 10 etape au triumfat doar de 2 ori. Este de asteptat ca Brentford sa forteze victoria, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.85 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:45 Brentford – Leeds, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.85.

brentford - leeds

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 2


Lasa un comentariu