Brondby, Jong Ajax & Auxerre! Pariurile lui Sabin (08.04)

Pariurile lui Sabin (24.05)

PARIURILE LUI SABIN (08.04)

PARIURILE LUI SABIN (08.04)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

PARIURILE LUI SABIN (08.04)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Prima triplă a săptămânii cu goluri marcate de Brondby, în jocul e acasă cu Silkeborg. Cu un succes azi, Brondby revine pe primul loc al clasamentului din Danemarca.

În Olanda 2, Eerstedivisie, Jong Ajax și Den Bosch ar trebui să ne propună un meci deschis. Pariez gol în prima repriză și minim două în meci. Cum vă mai spun, 1-1 scor la pauză și pariul e ”verde”.

În Franța liga a doua, liderul Auxerre nu va avea un meci super simplu acasă cu Troyes, formație ce trage tare să nu pice în al treilea eșalon. Pariz 1x și sub 4.5 goluri.

PARIURILE LUI SABIN (08.04)

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu