Chindia Târgoviște – FC Botoșani » Statutul de favoriți nu e pe placul moldovenilor!

FC Botoșani atacă play-off-ul

Chindia Târgoviște – FC Botoșani, se va disputa duminică de la ora 17:00 la Ploiești. Atât Chindia cât și FC Botoșani se confruntă cu probleme de lot serioase înaintea confruntării directe de pe „Ilie Oană” din runda a XXIII-a a Ligii 1.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Probleme de lot importante pentru ambele echipe!

Viorel Moldovan nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Yameogo și Benga, ambii suspendați, în timp ce Aioani și Florea nu vor putea fi recuperați din punct de vedere medical până la ora duelului cu moldovenii, primul având un deget rupt, în timp ce celălalt se confruntă cu o întindere de ligament. În plus Barbu acuză o stare gripală, iar Moldovan nu va risca să-l introducă în timp ce Piftor nu poate evolua în acest meci, aceasta fiind înțelegerea între cele două echipe, mijlocașul fiind împumutat în această iarnă de botoșăneni la Chindia.

De partea cealaltă, Marius Croitoru nu va putea miza pe trei dintre titularii de drept ai echipei. Cea mai important absență și una care cu siguranță va cântări greu pentru modoveni va fi cea a lui Mihai Roman care va rata tot sezonul, liderul vestiarului urmând a fi supus unei intervenții chirurgicale după ce s-a accidentat grav în cantonamentul din Turcia. Din cauza unei accidentări suferite tot în Antalya, mijllocașul Papa nu a fost recuperat 100% din punct de vedere medical, urmând a absenta în acest duel. Pe lângă Roman și Papa, tehnicianul moldovenilor nu se va putea baza nici pe Keyta, acesta fiind suspendat din cauza cumului cartonașelor galbene.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Cu toate că bookmakerii le dau prima șansă la victorie moldovenilor în acest duel, rezultatele înregistrate de elevii lui Croitoru împotriva echipelor în care a plecat favorită au lăsat de dorit.  Cu mici excepții în acest sezon moldovenii nu s-au simțit în largul lor când au plecat ca favoriți. Ba din contră, echipa lui Croitoru s-a împiedicat și a pierdut puncte importante în fața unor adversare care pe hârtie plecau cu șansa a doua la victorie. Acesta este și motivul pentru care nu ne vom hazarda pe o victorie a moldovenilor.

În tur, Viorel Moldovan i-a predat o adevărată lecție de fotbal lui Marius Croitoru, Chindia impunându-se la scor de neprezentare, 3-0, la Botoșani.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu