Club Brugge – Fiorentina, Real Madrid – Bayern Munchen | Pariurile lui Sabin (08.05)

Pariurile lui Sabin (17.05)

Pariurile lui Sabin (08.05)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (08.05)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Două pronosticuri ce au în prim plan semifinalele retur de cupe europene programate. În duelul Club Brugge – Fiorentina pariez pe minimum 4 șuturi pe poartă ale gazdelor. În turul adjudecat de italieni cu 3-2, Brugge a avut 3 șuturi pe poartă, asta în condițiile în care formația a jucat cu un om în minus din minutul 61. Chiar și în inferioritate, belgienii au egalat la 2 pe tabelă.

Pentru super confruntarea Real Madrid – Bayern Munchen, pronosticul este pe calificarea ”galacticilor”. În ciuda remizei, scor 2-2, de acum o săptămână, argumentele rămân de partea formației lui Ancelotti, mai ales că Real arată o forță arată constant o forță deosebită pe teren propriu, acolo unde nu a mai pierdut de peste un an.

De evidențiat și problemele de lot cu care bavarezii se confruntă, Bayern fiind privată diseară de aportul jucătorilor Sarr, Coman și Guerreiro. De Light și Dier sunt incerți. La gazde doar Tchouaméni este în pericol de a rata acest joc de importanță maximă.

Pariurile lui Sabin (08.05)

19:45 CLUB BRUGGE – FIORENTINA, CLUB BRUGGE PESTE 3.5 ȘUTURI PE POARTĂ – COTA 1.55
22:00 REAL MADRID – BAYERN MUNCHEN, REAL MADRID SE CALIFICĂ – COTA 1.47

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu