Combinația de marți: Fotbal din Anglia & baschet | Pariurile lui Sabin (09.01)

Pariurile lui Sabin (04.03)

Pariurile lui Sabin (09.01)

Pariurile lui Sabin (09.01)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ponturi fotbal și baschet

Facem pariurile zilei, iar cotele celor ponturilor propuse sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

În Euroliga de baschet, Monaco poate urca în top 6, cu un succes în Principat, contra Baskoniei. În ultimul meci acasă, monegascii au câștigat la 20 de puncte diferență contra Barcelonei.

În Anglia, National League, se joacă câteva meciuri contând pentru etapa a 23-a. În derby-ul Fylde – Hertlepool din zona inferioară mizez pe un ”GG”, iar în Barnet – Dag & Red merg pe mâna gazdelor, locul 3 al clasamentului: 1x și 1-6 goluri.

Tot în Anglia, dar în semifinalele Cupei Ligii, manșa tur, Chelsea va trebuie să forțeze serios un rezultat pozitiv la Middlesbrough. Joc X2, dar și minim 5 cornere câștigate de londonezi, care au ca obiectiv declarat câștigarea celor două cupe interne.

Pentru alte ponturi pariuri sportive pentru ziua de vineri, vă invit să accesați calendarul evenimentelor analizate de site-ul Pariuri1x2!

Pariurile lui Sabin (09.01)

Combinăm Pariurile lui Sabin (08.01) la Betano,  agenție ce oferă în luna ianuarie 400 de rotiri gratuite la deschiderea contului. Acestea se acordă astfel: 100 de rotiri gratuite instant, la deschiderea contului și alte 300 a doua zi după validarea noului tau cont!

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu