Cota 2.55 pe finala Europa League Atalanta – Bayer Leverkusen! Pariurile lui Sabin (22.05)

Pariurile lui Sabin (14.06)

Pariurile lui Sabin (22.05)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (22.05) – Pariuri de azi, selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Azi voi miza pe un singur meci, iar acesta finala Europa League. La Dublin, pe Aviva Stadium, față în față vor fi Atalanta și Bayer Leverkusen.

Ambele au avut prestații spectaculoase până în ultimul act, în confruntări cu multe goluri marcate, pe lista echipelor eliminate de cele două fiind nume grele precum Marseille, Sporting Lisabona, Liverpool, West Ham sau AS Roma.

Mă aștept la o finală dinamică, cu multe faze de poartă, însă disputată în limitele fair-play-ului, măcar până la pauză. În ceea ce privește învingătoarea, înclin să cred că Bayer Leverkusen are prima șansă. A avut un ritm constant bun în competiție, dar mai important, spre diferență de adversară, trupa lui Xavi Alonso a beneficiat de un program mai lejer în ultimele săptămâni. Dacă ”aspirinele” și-au adjudecat din timp titlul, jucând fără presiune în Bundesliga, de partea cealaltă Atalanta a accelerat la maximum în rundele finale din Serie A, pentru a-și trece în palmares un loc de Liga Campionilor.

Pariez la Betano, cu funcția Bet Builder activată, iar pariul este Sub 2.5 cartonașe până la pauză, este 7.5 cornere și Bayer Leverkusen ridică trofeul

Pariurile lui Sabin (22.05)
22:00 Atalanta – Bayer Leverkusen, Finala Europa League
Peste 7.5 cornere, Sub 2.5 cartonașe în prima repriză și Bayer Leverkusen ridică trofeul – Cota 2.55

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu