Cota 2.90 » Pariurile lui Sabin (16.05)

Pariurile lui Sabin (17.05)

Pariurile lui Sabin (16.05)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (16.05)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Trei ponturi pentru ziua de joi. Odd vs Molde în Norvegia, duel pregătit să livreze goluri, mai ales că oaspeții caută să ajungă din urmă liderul Bodo/Glimt. Mizez pe minim un gol până la pauză și peste 1.5 în meci.

În Elveția, Lugano își apără locul de Liga Campionilor, cu un succes contra celei mai slabe echipei din play-off, Winterthur. Pariez 1 oricare repriză.

Barcelona merge la Almeria, echipă care a luat destul de repede drumul ligii a doua. Folosesc Bet Builder-ul Betani și aleg un pariu combinat pentru jocul din La Liga.

Pariurile lui Sabin (16.05)

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu