Cote speciale la Wolves – Liverpool: 4.50 pentru o pasa de gol a lui Salah si 16.00 ca Alisson sa apere un penalty!

Joi seara, de la ora 22:00, Wolverhampton spera sa-si ia revansa in fata lui Liverpool, dupa ce „lupii” au pierdut vizita de pe Anfield, din campionat (0-1) dupa un gol controversat marcat de Sadio Mane. Pe teren propriu, insa, echipa lui Nuno Santo are un bilant destul de modest.

La partida de miercuri puteti paria pe o serie de selectii speciale, la cote foarte bune. Agentia Netbet ofera nu doar un bonus generos de „bun-venit”, ci si pariuri pe reusitele individuale ale jucatorilor. Spre exemplu, Mohamed Salah are cota 4.50 sa ofere o pasa de gol si cota 9.00 sa inscrie un gol din afara careului! E posibil ca egipteanul sa nu marcheze in deplasare, dar puteti sa pariati ca acesta va avea doua suturi pe poarta, la cota 1.60, tot cu Netbet.

Alisson a dat o pasa de gol etapa trecuta

Astfel de selectii sunt disponibile si pentru Sadio Mane sau Roberto Firmino, in duelul Wolves – Liverpool. Brazilianul are cota 10.00 sa inscrie cu capul si cota 2.20 sa sa trimita doua suturi pe poarta. Totodata, la Netbet puteti paria ca portarul Alisson va oferi o (noua) pasa de gol, la cota 26.00, dar si ca acesta va apara o lovitura de la 11 metri. Pentru acest pariu, cota este de 16.00.

COTE SPECIALE LA WOLVERHAMPTON – LIVERPOOL

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu