Coventry U21 – Peterborough U21: Ponturi pariuri fotbal Anglia, 21.03.2023

Ponturi pariuri fotbal Anglia

Ponturi pariuri fotbal Anglia: Coventry U21 – Peterborough U21! Contând pentru etapa a 22-a din Professional Development League, seria Nord, partida Coventry U21 – Peterborough U21 este programată marți, 21 martie, începând cu ora 16:00. 

Ora 16:00 Coventry U21 – Peterborough U21
Cote 1×2:  3.10 – 4.00 – 1.90
Joacă la Superbet: Ai 500 lei Bonus!

În astfel de competiții se nasc marii jucători. Și toți cei care evoluează la acest nivel, deși incipient și jos situat în schema de desfășurare a fotbalului englez, știu că au șansa lor. Iar când joci și pentru cluburi cu o anumită tradiție, precum cele care înfruntă marți, șansele fiecăruia de a fi ”văzut” cresc considerabil.

De aici și felul în care se exprimă echipele, cu un trend ”totul pentru victorie” care livrează spectacol. Nu și rezultate pozitive pentru toată lumea, divizia în cauză – cea de Nord – fiind serios dominată de puștii de la Sheffield United.

Cei de la Coventry și Peterborough își văd însă de ale lor, mai ales că nici nu au unde să retrogradeze. Meciurile de până acum ale ambelor formații nu au fost pe ”sărăkie” de goluri, dimpotrivă. Peterborough, pe stilul formației ”mari”, excelează la acest capitol, cu cele 38 de goluri marcate și 37 primite în doar 19 etape, adică o medie de aproape 4 ”bobițe” pe joc.

Coventry e mai light – golaveraj 26 – 32 – dar asta se traduce de asemenea printr-o medie ridicată de aproape de 3 goluri consemnate în fiecare din cele 20 de runde. Spun ”aproape”, pentru că mai toate rezultatele lui Coventry sunt într-o medie de 2-5 goluri, cu foarte puține piscuri. Unul dintre acestea, însă, chiar în turul cu Peterborough, care a livrat 6 modificări ale tabelei, câte 3 de căciulă.

De remarcat încă un aspect. Deși stă o idee mai bine în clasament, gruparea oaspete nu este vreo specialistă a deplasărilor. Dovadă cele doar 7 puncte adunate în 8 meciuri, asta deși Peterborough a marcat de 14 ori. De un mic reviriment la acest capitol poate fi totuși vorba, în condițiile în care în ultimele două deplasări, ”the posh”, varianta U21, a câștigat: 3-1 la liderul din Sheffield și 5-0 la Birmingham.

În condițiile prezentate, încă un pariu pe golurile meciului poate fi luat în calcul.

Ponturi pariuri fotbal Anglia
Coventry U21 – Peterborough U21
Peste 2.5 goluri – Cota 1.40

Joacă la Superbet: Ai 500 lei Bonus!

DESCHIDE CONT

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu