Curse de cai la Gold Coast: cota 3.30 pentru favoritul din mansa a 9-a! The Pines are 7 victorii in 10 starturi

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
0 0

Joi dimineata pariem pe curse de cai organizate la Gold Coast, in Australia, unde facem profit cu favoritii recomandati inclusiv de specialisti. Vremea se anunta a fi insorita, ceea ce contribuie la conditiile excelente de intrecere.

Gold Coast – Cursa 9, ora 09:20
1200 de metri

The Pines (nr. 12) a alergat exceptional la Sunshine Coast, unde s-a impus fara probleme in urma cu doua curse. Este principalul favorit din mai multe motive: are un indicativ de 80 de puncte, depasit doar de Love You Lucy, reusind sa castige 7 din ultimele sale 10 curse. Cursa trecuta a alergat tot la Goald Coast, unde a terminat pe locul 4, intr-o grupa superioara. Tardis si Americana Magic par sa fie in forma buna, dar am inclina mai degraba spre pariuri pe clasarea pe podium a acestora. The Pines este un cal care termina cursele in forta si acest avantaj de ordin fizic poate face diferenta.

Vizitati pagina noastra de Facebook!


  • Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu