Deschidem pe plus săptămâna! Pariurile lui Sabin (08.01)

Pariurile lui Sabin (04.03)

Pariurile lui Sabin (08.01)

Pariurile lui Sabin (08.01)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Sunt cele mai bune ponturi pariuri ale zilei, meciuri analizate cu mare atenție, pregătite să-ți livreze biletul zilei la pariuri câștigător. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ponturi fotbal

Facem pariurile zilei, iar cotele celor trei evenimente sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

În amicalul Heidenheim – Paderborn investim pe goluri. Ambele formații au încheiat în forță prima parte a sezonului, cu victorii consecutive, iar pontul pentru acest duel este ambele marchează sau peste 2.5 goluri.

În Serie C, grupa A, Lumezzane și Pro Vercelli joacă o clasare în play-off-ul pentru barajul de promovare. Gazdele ar căuta și revanșa după eșecul clar din jocul direct contând turul stagiunii, scor 1-4.

Pont din FA Cup, pentru Wigan – Man. United. Indiferent de evoluție, trupa lui ten Hag nu ar putea găsi nicio explicație în cazul unui nou rezultat slab sau a unei victorii extrem de muncite, pe terenul locului 18 din liga a 3-a engleză.

Pentru alte ponturi pariuri sportive pentru ziua de vineri, vă invit să accesați calendarul evenimentelor analizate de site-ul Pariuri1x2!

Pariurile lui Sabin (08.01)

Combinăm Pariurile lui Sabin (08.01) la Betano,  agenție ce oferă în luna ianuarie 400 de rotiri gratuite la deschiderea contului. Acestea se acordă astfel: 100 de rotiri gratuite instant, la deschiderea contului și alte 300 a doua zi după validarea noului tau cont!

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu