Doncaster – Shrewsbury: Optiunea „scor corect oricand” are cota 1.70!

Doncaster – Shrewsbury: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din League One! Duel de mijlocul clasamentului, insa cele doua formatii au cate 2 sau 3 meciuri mai putin decat primele clasate. Shrewsbury are 32 de puncte, Doncaster 31, iar diferenta fata de ultimul loc de baraj pentru promovarea in Championship este mica (4, respectiv 5 puncte). Gazdele pot incerca sa forteze primul succes pe teren propriu cu adversara din 2012 incoace, oaspeti ce evolueaza foarte defensiv in deplasari. Merita mizat pe ambitia lui Doncaster, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.70 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:45 Doncaster – Shrewsbury, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.70.

doncaster - shrewsbury

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu