Easy-Money la Betfair: Pasul 10 » Pariem pe meciul „cetățenilor” pentru a încheia proiectul cu VERDE!

Easy-Money
Autor: Nidelea CostinLeave a Comment
5 1

Bazandu-ne pe strategia Easy-Money, prezentata pe larg aici , ne propunem sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala este de 100 de lei. Conform strategiei, dupa ce o zi este castigatoare, in urmatoarea zi investim intreaga suma castigata anterior.

Mențiuni:

– Ținta fiecarui proiect il reprezinta atingerea sumei de 1000 RON

– Indiferent de momentul în care se oprește un proiect Easy-Money, important este faptul ca suma pierduta de parior este doar cea investită inițial

– Suma câștigată se poate retrage oricând. De exemplu, dacă sunteți mulțumiți de profitul obtinut după 5 pași, puteți retrage profitul în acel moment

Evident, va amintim faptul ca n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta, dupa cum bine stiti! Totusi, important este sa testam diferite sisteme cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. In plus, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori. Astfel, indiferent ce se va intampla castigurile noastre vor fi pe termen lung.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Pentru acest proiect, redactia Pariuri1x2.ro a ales Betfair, o casa de pariuri care se remarca prin cotele mari, mai ales la pariurile simple de tipul „gol marcat”, „sansa dubla” sau peste „1.5 goluri”, selectii pe care ne vom baza la Easy-Money! In plus, Betfair are o oferta de neratat:

Bonus exclusiv Betfair: 550 RON!
  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosește la inscriere codul promoţional ZSKW11. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Depune si pariază minim 50 RON pe un pariu pe Sportsbook la o cotă de min 1.60 (dacă pariul eligibil este multiplu, cel puțin o selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 1.6)
  • După ce pariul eligibil a fost soluționat, primești un bonus de 50 RON!

Repetă acești pași în următoarele 10 săptămâni și primești în total 550 RON BONUS!


Easy-Money: Pasul 10

Deoarece am ajuns la 906.34 RON după primii 9 pași, iar scopul proiectului este de a atinge suma de 1000 RON, am decis să nu riscăm pe ultimul bilet.

Newcastle o întâlnește pe propriul teren pe Manchester City în cadrul rundei cu numărul 18 din Premier League. În timp ce gazdele au cea mai modestă defensiva din campionatul intern, trupa vizitatoare a înscris de 40 de ori până în această etapă, ceea ce rezultă o medie de peste două goluri marcate pe meci. Mizăm pe victoria obținută de formația antrenată de Pep Guardiola, care s-a impus în 9 din precedentele 10 întâlniri din Premier League și practică un joc foarte spectaculos.

Urmareste live meciurile pe LiveScore Pariuri1x2.ro

19 Decembrie, Pasul 10 »»

16:00 Newcastle – Manchester City, 2, cota 1.14

Miza: 906.34RON
Castig eventual: 1033.23 RON

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 5 1


Lasa un comentariu