Easy-Money la 888Sport: Pasul 5 este pregatit! Pariem Fiorentina – Inter» Mai simplu de atat nu se poate!!

easy money
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Bazandu-ne pe strategia easy-money, prezentata pe larg aici, vom incerca sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala este de 100 de lei. Dupa o zi castigatoare, investim intreaga suma in biletul urmator.

Evident, n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta! Totusi, important este sa testam diferite sisteme cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. De asemenea, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Pentru acest proiect, redactia pariuri1x2.ro a ales 888Sport, o casa de pariuri care se remarca prin cotele mari, mai ales la pariurile simple de tipul „sansa dubla” sau peste „1.5 goluri”, selectii pe care ne vom baza la Easy-Money! In plus, 888Sport are o oferta de neratat:

Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Cel de-al patrulea pas a fost „verde”! Va amintim ca ieri am investit in pronosticul „AC Milan se califica” la meciul pe care „rossonerii” l-au disputat in optimile cupei in fata celor de la Torino. Disputa a ajuns la penalty-uri, unde Tatarusanu a calificat-o pe Milan in sferturile competitiei. Astfel, cei 203.11 RON ne-au adus 253.89 RON, pe care ii vom reinvesti integral in pariul de astazi.

Pasul cu numarul cinci are in componenta, din nou, o singura selectie. Astazi pariem pe disputa dintre Fiorentina si Inter din Cupa Italiei. Mai precis, investim in minim 2 cartonase incasate de trupa „Viola”, pariu listat la o cota de 1.36. In cazul in care pariul nostru va fi „verde”, vom castiga 345.29 RON.

Urmareste live meciurile pe LiveScore Pariuri1x2.ro

13 ianuarie, Pasul 5 »»
Mi 16:00: Fiorentina – Inter, Fiorentina peste 1.5 cartonase, cota 1.36;
Cota finala 1.36.
Miza 253.89 RON
Castig eventual: 345.29 RON

Easy-Money

Easy-Money


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu