Easy-Money (video): Pasul 7 & pasul 8 »» Pariem „safe” pe favorite!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
1 0

Bazandu-ne pe strategia Easy-Money, prezentata pe larg aici, ne propunem sa legam 10 bilete castigatoare. Banca initiala este de 50 de lei. Conform strategiei, dupa ce o zi este castigatoare, in urmatoarea zi investim intreaga suma castigata anterior.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Mențiuni:

– Ținta fiecarui proiect il reprezinta atingerea sumei de 500 RON

– Indiferent de momentul în care se oprește un proiect Easy-Money, important este faptul ca suma pierduta de parior este doar cea investită inițial

– Suma câștigată se poate retrage oricând. De exemplu, dacă sunteți mulțumiți de profitul obtinut după 5 pași, puteți retrage profitul în acel moment

Evident, va amintim faptul ca n-ar fi exclus ca acest proiect sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta, dupa cum bine stiti! Totusi, important este sa testam diferite sisteme cu posibilitatea bifarii unor castiguri importante. In plus, cu un astfel de sistem, ne testam si rabdarea, o calitate ce lipseste multor pariori. Astfel, indiferent ce se va intampla castigurile noastre vor fi pe termen lung.


Pentru alte pronosticuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Cum pot incasa bonusul Luck.com?

Super-simplu! CLICK Aici si deschide un cont! Luck.com este singurul casino pe bune, unde primești bonusul de bun venit cash. Și ca să te convingi, începe distracția cu până la 3.000 RON la primele 3 depuneri.

  • Prima depunere: 20% până la 1.000 RON
  • A doua depunere: 30% până la 1.000 RON
  • A treia depunere: 50% până la 1.000 RON

Conditiilor de rulaj sunt excelente, adică suma trebuie rulată o singură dată, iar apoi banii pot fi pariati pe orice eveniment din oferta pe sport.


Easy-Money: Pasul 7 & pasul 8 »» în videoclip


Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu