Elveția, Portugalia, Italia » Cota 3.16! Pariurile lui Sabin (04.06)

Pariurile lui Sabin (25.06)

Pariurile lui Sabin (04.06)

Ponturi pariuri azi, pentru un bilet al zilei perfect. Poți paria gratuit pe aceste recomandări folosind Bonusul de 500 lei pe care agenția BETANO îl oferă tuturor noilor utilizatori!

Nu este vorba jocuri pacanele gratis și nici de loto Polonia sau 6 din 49. Nu luăm în calcul nici pronosticuri bazate doar pe statistici. Aici găsiți cele mai recente predicții sportive, cu cele mai avantajoase pariuri și cote. Rămâi conectat pe Flashscore și urmărește cum pariurile tale devin câștigătoare!

Pariurile lui Sabin (04.06)

Pariuri pe câteva dintre favoritele meciurilor amicale programate marți. O selecție din oferta de ponturi pariuri azi, pusă la dispoziție de Betano pariuri sportive.

Elveția vs. Estonia – Ora 21:45 (scor 4-0)
  • Pont: Elveția câștigă și se marchează peste 1.5 goluri
  • Cota: 1.31

Elveția este favorită clară în fața Estoniei, iar forța acestei naționale, pe care am simțit-o și noi în duelul direct din grupe, sugerează un succes pe care naționala Țării Cantoanelor și-l va putea trece în palmares, cu destulă lejeritate.

Portugalia vs. Finlanda – Ora 21:45 (scor 4-2/2-0 pauză)
  • Pont: Portugalia câștigă, 1-3 goluri în prima repriză și peste 1.5 goluri în meci
  • Cota: 1.70

Portugalia își tureză motoarele pentru Euro 2024, în primul din cele trei meciuri amicale programate. Lusitanii au o națională extrem de puternică și este așteptată să înceapă în forță acest test. Pariul pe Portugalia – Finlanda include câștigarea meciului de către Portugalia, 1-3 goluri în prima repriză și peste 1.5 goluri în total în meci, oferind o cotă atractivă, de 1.70.

Italia vs. Turcia – Ora 22:00 (scor 0-0)
  • Pont: Italia sau egal și peste 1.5 goluri
  • Cota: 1.42

Italia a avut constant evoluții bune în jocurile de acasă. În aceeași măsură, de precizat este și faptul că turcii vor lupta să șteargă imaginea pătată de rezultatele amicalelor din martie: 1-6 cu Austria și 0-1 cu Ungaria. Pronosticul pentru amicalul Italia – Turcia este 1x și peste 1.5 goluri.

Pariurile lui Sabin (04.06) pot fi plasate chiar în această formă sau pot fi utilizate pentru conceperea propriilor variante de bilete ale zilei. Aceste ponturi pariuri sunt concepute pentru a-ți maximiza șansele de câștig la pariurile pe meciurile amicale de azi. Fii atent la cotele și plasează-ți pariurile în timp util pentru a profita de cele mai bune oportunități. Mult noroc!

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu