Eriksen, cota 1.33 sa semneze cu Inter. Vezi toate cotele!

Eriksen, unul dintre jucatorii exponentiali ai celor de la Tottenham din ultimii 7 ani, este la un pas sa o paraseasca pe formatia britanica!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Eriksen – Date generale ale transferului

Danezul in varsta de 24 ani a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Tottenham, iar sansele ca acesta sa-si prelungeasca contractul cu trupa pregatita de Jose Mourinho sunt extrem de mici. Mai multe formatii europene de top se afla pe pozitii pentru a profita de situatia danezului si a-l semna pe acesta! Cu siguranta, cea mai apropiata echipa de obtine semnatura danezului este Inter Milano. Agentul jucatorului, Martin Schoots, s-a intalnit vineri cu conducerea celor de la Inter, ce i-a oferit lui Ercksen sansa de a semna un contract valabil pe 4 ani.

De asemenea, Inter nu a exclus posibilitatea de a-l achizitiona pe Christian Eriksen in aceasta iarna, contra unei sume de 20 milioane de euro! Totusi, „nerazzurii” trebuie sa se lupte cu Real Madrid, Manchester United si Juventus, acestea mentionand faptul ca sunt si ele interesate de achizitionarea acestuia.

Casele de pariuri se afla la „post” si au pregatit piete de pariuri pentru noua echipa la care va juca fotbalistul din Danemarca. Betfair listeaza posibilitatea ca Ericksen sa semneze cu Inter inainte de 3 februarie 2020 la o cota de 1.33. Cei mai curajosi isi pot indrepta atentia catre o cota de 4.33 pentru ca danezul sa semneze cu Real Madrid.


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu