Facem bani in tenis! Pont la cota 1.77 in Challenger-ul de la Newport: B. Schnur – T. Kwiatkowski, meci cu potential de tie-break

Joi seara, de la ora 20:00, Brayden Schnur (103 ATP) si Thai-Son Kwiatkowski (271 ATP) se dueleaza in optimile turneului Challenger de la Newport Beach, pe cimentul american. Ambii beneficiaza de servicii puternice si jocul se leaga foarte mult de lansarea mingii in joc. Suprafata este rapida si dura si favorizeaza loviturile plate ale celor doi rivali.

Cotele partidei (Unibet)
B. Schnur – T.S. Kwiatkowski
2.00 1.77

De altfel, tocmai pentru ca evaluam stilul celor doi jucatori, ne asteptam ca cel putin unul dintre seturi sa ajunga la tiebreak, fara serviciu pierdut. Cei doi sportivi se simt bine pe teren american, unde joaca deseori, dar acesta va fi primul duel direct! Canadianul Schnur este ceva mai bine clasat in ierarhia ATP si are experienta circuitului profesionist, dar Kwiatkowski este talentat si periculos.

Dupa eliminarea din calificarile pentru Australian Open, Schnur l-a invins pe Maxime Cressy la Newport, scor 6-4, 6-2. Kwiatkowski a iesit rapid din calificari la Melbourne, invins in primul tur de Chris Eubanks (3-6, 6-7), dar apoi americanul i-a eliminat pe Altamirano si Emilio Gomez, la Newport. Ne asteptam la un duel strans, decis de micile detalii, in care pariul pe game-uri multe pare asigurat.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu