FCSB își măsoară în Spania forțele cu nemții de la Karlsurher » Man & co au cota 2.27 la victorie în acest amical!

FCSB își măsoară în Spania forțele cu nemții de la Karlsurher. Vicecampioana României se va duela sâmbătă de la ora 16:00 cu formația Karslruhe.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Nemții pregătesc pe pământ iberic salvarea de la retrogradare, ocupând după 18 runde un modest loc 15 în Zweite Bundesliga cu 20 de puncte, la un punct de Nurnberg, formație care ocupă locul 16, loc care duce la barajul pentru menținerea în Liga a 2-a germană și la trei puncte de Wehen, formație aflată pe locul 17, primul retrogradabil direct în liga a III-a.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


„Roș-albaștrii” au început cu stângul această campanile de pregătire, cedând în primul amical al iernii susținut în Spania în fața elvețienilor de la FC Basel, scor 1-0. Diferența între elvețieni și nemți este însă uriașă, motiv pentru care sunt tooate premisele să vedem un meci la discreția vicecampioanei României. În plus, față de alte formații care au suferit în această iarnă transformări radicale, trupa pregătită de Bogdan Argeș Vintilă și-a păstrat nucleu de jucători și este mult mai bine „articulată”, neavând probleme legate de lipsa relațiilor de joc sau a omogenității lotului.

În plus, pentru a avea un moral bun pentru derby-ul din etapa a 23-a ddin „Gruia” cu CFR Cluj, meci care va avea loc pe 2 februarie, vicecampioana trebuie să lege victorii și în amicale, iar duelul cu cei de la Karlsruher reprezintă momentul potrivit pentru ca bucureștenii să obțină prima victorie a anului. În plus, cota oferită de bookmakeri pentru un succes al „roș-albaștirlor” în acest meci este fabuloasă și noi credem că nu este de ratat.

2.27 este la Betano cota pentru o victorie a FCSB în acest meci!

Va fi prima întâlnire din istorie dintre FCSB și Karlsruher. Față de FCSB care a început cu stângul acest an, nemții au obținut o victorie la limită în primul amical din 2020, impunându-se cu 1-0 contra celor de la Lausanne.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu