Federer – Nadal: Derby pentru Africa si o cota de 2.00!

Roger Federer si Rafael Nadal se intalnesc intr-o partida care va avea loc vineri, de la ora 20:30, la Cape Town, Africa de Sud.


Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru fundatia lui Roger Federer, acestea urmand sa fie folosite in diverse proiecte de solidaritate pe continentul african.

„Match for Africa” este un eveniment anual, iar vineri isi va disputa editia cu numarul 61, prima pe pamant african.


Pana la duelul dintre cei doi rivali, acestia vor lua parte la un alt meci demonstrativ, de aceasta data, unul de dublu. Miliardarul american, Bill Gates, va face pereche cu Roger, in timp Nadal il va avea de parte sa pe Trevor Noah, o vedeta de televiziune din Africa de Sud.

Bill Gates si Roger Federer nu se afla la primul eveniment de acest gen. Cei doi au facut pereche si in 2017, tot in cadrul evenimentului „Match for Africa”, la Seattle, acolo unde s-au strans aproximativ doua milioane de dolari pentru fundatia elvetianului.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Vineri, 20:30: Roger Federer – Rafael Nadal
Cote Betano: 2.00 – 1.78

Fundatia Roger Federer organizeaza acest eveniment si ar fi „nepotrivit” ca elvetianul sa fie invins de catre eternul sau rival. Partida se va disputa pe hard, o suprafata rapida, una potrivita pentru stilul lui Federer. Roger s-a impus in sase din ultimele sapte dueluri oficiale cu Nadal si ne asteptam sa o faca si de aceasta data, chiar daca partida nu va fi una intensa, ci una in care cei doi vor cauta sa ridice publicul in picioare prin executii de finete.

Victorie Roger Federer – Cota 2.00 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu