Halep – Muguruza: 3 SPECIALE pentru semifinala de la AO!

Simona Halep si Garbine Muguruza se intalnesc in a doua semifinala de la Australian Open 2020, partida pentru care redactia noastra a pregatit un pachet de selectii speciale. Disputa va avea loc joi, nu inainte de ora 06:30.


Desi nu a cedat set la actuala editie grand slam-ului australian, serviciul Simonei Halep nu a aratat mai bine fata de precedentele turnee la care a participat. Aceasta continua sa fie vulnerabila pe mingea a doua, acolo unde, de cele mai multe ori, este pedepsita de jucatoarele agresive. Garbine se incadreaza foarte bine la acest capitol, o jucatoare care prefera sa atace si sa nu astepte greseala adversarei. In general, Simona incepe mai greu partidele sale, iar in fata Garbinei, acest lucru ar putea sa o coste. Mizam pe faptul ca jucatoarea iberica va realiza primul break al partidei.

Reuseste primul break al meciului: Garbine Muguruza – Cota 2.00Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Un alt aspect interesant din jocul ibericei este serviciul. Acesta a functionat excelent la acest turneu, cu o medie de 4.6 asi reusiti pe meci. Simona nu a primit as in ultimele patru partide, insa a incasat patru de la Jennifer Brady, in primul tur. Ultimele adversare pe care le-a intalnit nu au fost jucatoare care sa exceleze la serviciu, insa Garbine exceleaza la acest capitol.

Garbine Muguruza total asi: Peste 3,5 – Cota 1.90 la BetanoSimona Halep nu a avut o viteza impresionanta la serviciu in primele doua runde, insa acest lucru s-a schimbat in urmatoarele partide. Linia oferita de Betano pentru cel mai rapid serviciu al Simonei este de 171,5 km/h, o linie care a fost depasita in ultimele trei partide ale romancei la Australian Open.

Simona Halep – Cel mai rapid serviciu: Peste 171,5 km/h – Cota 1.87 la BetanoUrmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 3


Lasa un comentariu