Hamburg – Nurnberg: Tintim VERDELE cu ajutorul optiunii „scor corect oricand”!

Hamburg – Nurnberg: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Bundesliga 2! Duel aparent facil pentru Hamburg, ce se afla in lupta pentru promovarea in Bundesliga. Nurnberg a retrogradat in sezonul trecut, iar acum se afla in pericol de a ajunge in al treilea esalon german. In tur, HSV s-a impus cu 4-0 in deplasare. Ne asteptam la un nou succes convingator pentru gruparea lui Dieter Hecking, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in prima repriza” ne aduce cota 1.70 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:30 Hamburg – Nurnberg, 1-0 scor corect oricand in prima repriza, cota 1.70.

hamburg - nurnberg

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu