Hertha – Schalke: Optiunea „scor corect oricand” cu cota 1.90!

Hertha – Schalke: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Bundesliga! Ambele formatii au pierdut la scor „de maidan” in 2020 cu Bayern, iar acum se intalnesc in meci direct la Berlin (Bayern – Schalke 5-0, Hertha – Bayern 0-4). In tur, Schalke s-a impus cu 3-0 la Gelsenkirchen, dar Hertha este acum excelent organizata de antrenorul Jurgen Klinsmann. Aflati pe locul 6 in clasamentul Bundesligii, „Minerii” nu au mai castigat de 4 runde in deplasare si vor avea o noua partida dificila diseara. Cu un singur insucces in ultimele 6 etape, Hertha va incerca sa profite de avantajul terenului propriu, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.90 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:30 Hertha – Schalke, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.90.

hertha - schalke

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu