Ieri a fost VERDE! Azi, Brighton – Man. City cap de afiș | Pariurile lui Sabin (25.04)

Pariurile lui Sabin (17.05)

PARIURILE LUI SABIN (25.04)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

PARIURILE LUI SABIN (25.04)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Investim din profitul zilei de miercuri! Azi, goluri și un solist. 2-5 goluri e pariul pe care-l joc la Norrkoping – Elfsborg, partida din zona inferioară a ierarhiei din Suedia. În Go Ahead Eagles – Feyenoord pariez peste 2.5 goluri. Gazdele speră la o performanță importantă pentru acest club mic, o poziționare cât mai bună în play-off-ul de Conference League, în timp ce trupa din Rotterdam joacă mai mult pentru palmares și fani, Feyenoord fiind deja sigură de poziția secundă.

Pentru Brighton – Manchester City, pronosticul este solist pe succesul oaspeților. Știm situația din Premier League, unde se duce o luptă formidabil de strânsă pentru titlu între Manchester City, Liverpool și Arsenal.

PARIURILE LUI SABIN (25.04)
20:00 NORRKOPING – ELFSBORG, 2-5 GOLURI – COTA 1.35
22:00 BRIGHTON – MANCHESTER CITY, 2 – COTA 1.45
22:00 GO AHEAD EAGLES – FEYENOORD, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.57

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu