Inter – Napoli: Disputa din Cupa Italiei are cota 1.65, prin optiunea „scor corect oricand”!

Inter – Napoli: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Cupa Italiei!  Prima mansa a semifinalelor se joaca la Milano, iar duelul se anunta foarte interesant. Inter e in lupta pentru trofeul din Serie A, insa Antonio Conte e un antrenor foarte competitiv si nu va neglija Cupa. Napoli a obtinut o serie interesanta de rezultate in ultima perioada, iar o prezenta in finala Cupei ar mai salva sezonul cenusiu. Totusi, Inter e foarte puternica pe teren propriu si pronosticul „1-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.65 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

21:45 Inter – Napoli, 1-0 scor corect oricand in meci, cota 1.65.

inter - napoli

Urmareste pagina noastra de Facebook!

Pariaza la Betfair! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu