Islandezii se pregătesc cu El Salvador pentru războiul cu România!

Islandezii se pregătesc cu El Salvador pentru războiul cu România. Islandezii continuă seria amicalelor înaintea duelului decisiv din martie cu România. Selecționata lui Erik Hamren se va duela cu El Salvador înaintea duelului cu reprezentativa României care va avea loc pe 26 martie la Reykjavik.


Urmareste pagina noastra de Facebook! 


Duelul cu prima reprezentativă a statului El Salvador vine pentru nordici la distanță de doar câteva zile după victoriala limită, scor 1-0 pe care au obținut-o împotriva Canadei, într-un meci amical disputat în Statele Unite. Aceasta a fost prima partidă disptuată de nordici în 2020 și penultima înaintea barajului pentru EURO, contra României. În acest amical selecționerul Erik Hamren nu s-a putut baza pe cei mai buni jucători ai naționalei deoarece aceștia au fost nevoiți să fie prezenți la echipele de club, liderii naționalei urmând a absenta și la testul cu El Salvador.


Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


Față de Islanda, care și-a programat în această perioadă două amicale, naționala României nu și-a programat vreun meci amical înaintea barajului pentru EURO 2020. Meciul de debut al lui Mirel Rădoi pe banca naționalei va fi chiar în martie, contra nordicilor pe 26 martie la Reykjavik.

2.32 este la Betano cota pentru calificarea României!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu