Leicester – Aston Villa: Mizam pe cota 1.90, datorita optiunii „scor corect oricand”!

Leicester – Aston Villa: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Cupa Ligii Angliei! A doua semifinala a competitiei pune fata in fata alte doua formatii din Premier League. „Vulpile” au invins in deplasare cu 4-1 in duelul din campionat, iar un succes facil este de asteptat si de aceasta data. Brendan Rodgers isi doreste cu siguranta un trofeu, in timp ce, Aston Villa va fi „vaduvita” de golgheterul Wesley. Oricum oaspetii se vor concentra mai mult pe situatia din Premier League, iar pronosticul „2-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.90 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

22:00 Leicester – Aston Villa, 2-0 scor corect oricand in meci, cota 1.90.

leicester - aston villa

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu