LIGUE 1: Runda 25, vazuta prin intermediul a 5 ponturi »

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
2 0

In acest weekend va avea loc etapa a 25-a a editiei 2019/2020 din Ligue 1. Pariuri1x2 vine in intampinarea urmaritorilor, etapa de etapa, cu analiza celor mai importante dueluri din fotbalul francez in incercarea de a livra cele mai bune pronosticuri.


Pariuri Ligue 1

Etapa cu numarul 25 o gaseste in continuare pe PSG pe prima treapta a podiumului din Ligue 1. Formatia din capitala Frantei a acumulat 61 puncte, aflandu-se la 12 lungimi in fata celor de la Olymique Marseille. In continuare, podiumul este completat de fosta adversara a CFR-ului, Rennes – 41 puncte, in vreme ce Lille inchide „careu de asi” – 40 puncte. Formatiile aflate in „zona rosie” a retrogradarii sunt Nimes (24 puncte), Amiens (20 puncte) si Toulouse (13 puncte).

In perspectiva obtinerii profitului Pariuri1x2 a analizat cu atentie partidele toate partidele rundei si a ales sa investeasca in nu mai putin de 5 variante pentru duelurile programate vineri, sambata si duminica. Cotele alese au valori cuprinse intre 1.40 si 1.91. Va amintim faptul ca toate selectiile pot fi mizate GRATUIT, din bonusul pe care Sportingbet il ofera!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

Beneficiaza de 200 RON la Sportingbet  si pariaza GRATUIT propunerile noastre din Ligue 1!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 200 RON complet GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Sportingbet si acumuleaza profit.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Ligue 1

Ligue 1

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu