Liverpool – Sheffield Utd: Propunem cota 1.85 prin optiunea „scor corect oricand”!

Liverpool – Sheffield Utd: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Premier League! „Cormoranii” primesc vizita surprizei sezonului, ce a pierdut primul meci in deplasare fix etapa trecuta, 0-2 cu Manchester City. Desi nu va fi un meci simplu pentru Liverpool, este de asteptat un rezultat asemanator cu al „Cetatenilor”, ce o mentine cu un avantaj de 13 puncte fata de Leicester, dar si un meci mai putin disputat. Elevii lui Jurgen Klopp sunt la un pas de primul titlu in Premier League din istoria recenta a competitiei, iar pronosticul „2-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.85 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

22:00 Liverpool – Sheffield Utd, 2-0 scor corect oricand in meci, cota 1.85.

liverpool - sheffield utd

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 3


Lasa un comentariu