Manchester United – Burnley: Optiunea „scor corect oricand” are cota 1.75!

Manchester United – Burnley: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Premier League! In tur, „Diavolii” s-au impus cu 2-0, fara sa intampine probleme deosebite. Desi au in continuare fluctuatii in joc, elevii lui Ole Gunnar Solskjaer raman in continuare foarte periculosi pe „Old Trafford”, iar ultimul rezultat din Premier League pe acest teren este un 4-0 cu Norwich. Burnley a suferit infrangeri clare in fata adversarilor de top, iar pronosticul „1-0 scor corect oricand in prima repriza” ne aduce cota 1.75 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

22:15 Manchester United – Burnley, 1-0 scor corect oricand in prima repriza, cota 1.75.

manchester united - burnley

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu