Mertens – Halep: Pariuri in cote de 1.57 si 1.70 pentru duelul din optimile AO 2020!

Luni, nu mai devreme de ora 02:00 – ora Romaniei, va avea loc partida Elise Mertens – Simona Halep, din cadrul optimilor de finala de la Australian Open.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Elise Mertens – Simona Halep

Cote Sportingbet: 2.35  1.57


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Informatii generale

Atat Elise Mertens, cat si Simona Halep, sunt considerate doua dintre cele mai bune jucatoare de la Grand Slam-ul australian, conform jocului prestat in primele trei tururi. Sportiva din Belgia le-a depasit in drumul catre optimi pe Kovinic, Watson si Bellis, in vreme ce Simona Halep a dispus de Brady, Dart si Putintseva. Singura diferenta dintre parcursul acestora este setul pierdut de Elise in meciul cu reprezentata Statelor Unite ale Americii, CiCi Bellis. Astfel, in ciuda jocului extrem de solid pe care l-a aratat, putem sublinia faptul ca Mertens a avut mai multe „scapari” in comparatie cu favorita noastra.

In alta ordine de idei, pana in prezent, Elise si Simona s-au intalnit de 3 ori. Constanteanca si-a adjudecat primele doua partide, ambele jucate pe zgura (Madrid 2018 si Roland Garros 2018), in vreme ce Mertens s-a impus in cel mai recent meci direct (Doha 2019). In perspectiva intocmirii celui mai pont, alegem sa tinem cont de evolutia celor doua de la Australian Open, de diferenta de experienta pe care o au acestea la nivel inalt, dar si de echilibrul din ultimul meci direct.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Pronostic Mertens – Halep

2, cota 1.57;
Peste 20,5 game-uri, cota 1.70.

Alte cote 


Oferta Exclusiva: 200 lei bonus la Sportingbet!
  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Solicita bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 3


Lasa un comentariu