Mingea Sus (15.01): FANTASTIC! 11/12 ponturi CASTIGATOARE oferite de Pariuri1x2 pe C.E. de Hanbdal! Vezi pariurile de astazi!

mingea sus

Salut tuturor! Mingea Sus este cea mai noua rubrica marca Pariuri1x2! Aceasta va cuprinde zi de zi, ponturi din alte sporturi. De asemenea, nu vom miza pe competitii importante, precum NBA sau Euroliga, deoarece acestea sunt deja analizate separat.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Sugestiile zilei

Mingea sus, pariori! In primul rand trebuie sa culegem laurii zilelor precedente. Din momentul in care s-a dat startul in Campionatul European de Handbal Masculin in cadrul rubricii au fost prezentate in total 12 ponturi. Dintre acestea, nu mai putin de 11 au fost CASTIGATOARE si ne-au adus profit! Procentajul este unul fantastic si, cu certitudine, este extrem de greu de egalat. Speram ca aceste rezultate incredibile v-au ajutat si pe voi sa obtineti castiguri importante! Gratie acestor rezultate, nu avem cum sa nu pasim extrem de increzatori in aceasta zi in care am selectate 2 sugestii pentru cele 2 meciuri. Mai mult decat atat, toti cei ce pariaza pe acest turneu final au sansa de a castiga o parte dintr-un jackpot urias de 150 000 RON! Tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont deschis la Unibet si sa pariezi pe meciuri din cadrul Campionatului European. Fiecare 25 RON mizati iti aduce o sansa la jackpot. Pentru mai multe detalii, CLICK pe link-ul de mai jos! Mult succes!! 🙂


Jackpot de 150 000 RON cu ocazia Campionatului European de Handbal!CLICK AICI! – ai acces la PONTURILE ACTIVE, STATISTICA BILETELE si ARTICOLELE lui Tudor!


Statistica rubricii:

Ianuarie

Handbal: 9 win – 4 lost
Volei: 5 win – 5 lost
Baschet: 6 win – 3 lost
Rugby: 0 win – 0 lost

Total

Handbal: 61 win – 27 lost
Volei: 22 win – 14 lost
Baschet: 33 win – 12 lost
Rugby: 4 win – 1 lost


Pariaza ponturile la Unibet si ai un bonus de 300 LEI!


mingea sus

mingea sus

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu