Miza pe Anglia și Germania, în amicale! Pariurile lui Sabin (03.06)

Pariurile lui Sabin (21.06)

Pariurile lui Sabin (03.06)

Ponturi pariuri azi, pentru un bilet al zilei perfect. Poți paria gratuit pe aceste recomandări folosind Bonusul de 500 lei pe care agenția BETANO îl oferă tuturor noilor utilizatori!

Nu este vorba jocuri pacanele gratis și nici de loto Polonia sau 6 din 49. Nu luăm în calcul nici pronosticuri bazate doar pe statistici. Aici găsiți cele mai recente predicții sportive, cu cele mai avantajoase pariuri și cote. Rămâi conectat pe Flashscore și urmărește cum pariurile tale devin câștigătoare!

Pariurile lui Sabin (03.06)

O selecție din oferta de ponturi pariuri azi, pusă la dispoziție de Betano pariuri sportive.

Azi, pariuri meciuri amicale. La Newcastle, Anglia își turează motoarele pentru Euro cu un test, în premieră, contra bosniacilor. Joc 1 și peste 1.5 goluri, iar cota o măresc puțin adăugând variantei și minim 4 cornere ale englezilor.

La Nurnberg, Germania nu concepe să rateze un rezultat bun, de moral, contra bătăioasei naționale ucrainiene. Oaspeții au, însă, potențialul de a-i încurca pe elevii lui Nagelsmann, motiv din care pronosticul propus este ușor precaut: 1x și interval 2-5 goluri.

Oricum, cel puțin prin prisma celor mai recente prestații, nemții se poziționează în postura de favoriți ai duelului. Fac referire aici la amicalele câștigate de Germania chiar în luna martie, 2-1 cu Olanda și 2-0 cu Franța, ambele fiind mari pretendente la câștigarea Campionatului European care va debuta săptămâna viitoare.

Pariurile lui Sabin (03.06)

21:45 ANGLIA – BOSNIA & HERȚEGOVINA, 1 ȘI PESTE 1.5 GOLURI ȘI ANGLIA PESTE 3.5 CORNERE – COTA 1.55 (3-0)
21:45 GERMANIA – UCRAINA, 1X ȘI 2-5 GOLURI – COTA 1.47 (0-0)

Selecțiile Pariurile lui Sabin (03.06) pot fi plasate chiar în această formă sau pot fi utilizate pentru conceperea propriilor variante de bilete ale zilei.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu