Ne triplăm investiția! Pariurile lui Sabin (30.05)

Pariurile lui Sabin (25.06)

Pariurile lui Sabin (30.05)

În fiecare zi îți oferim o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot alcătui biletul zilei perfect. Poți paria gratuit pe aceste recomandări folosind Bonusul de 500 lei pe care agenția BETANO îl oferă tuturor noilor utilizatori!

Salutare pariori! Nu este vorba jocuri pacanele gratis și nici de loto Polonia sau 6 din 49. Nu luăm în calcul nici pronosticuri bazate doar pe statistici. Aici găsiți cele mai recente predicții sportive, cu cele mai avantajoase pariuri și cote. Rămâi conectat pe Flashscore și urmărește cum pariurile tale devin câștigătoare!

Pariurile de azi (30.05)

O selecție din oferta de ponturi pariuri azi, pusă la dispoziție de Betano pariuri sportive.

Încep cu tenis de la Roland Garros, Monfils – Musetti, greu de indicat ora de start în momentul în care trag acest clip. Ambii sunt buni pe serviciu și vor lupta să facă astfel puncte,  chiar suprafața de la Roland Garros este zgura. În opinia mea vor fi mai mulți ași decât duble greșeli.

În Cremonese – Venezia, prima manșă a finalei barajului de promovare în Serie A, pariez sub 3.5 goluri. Față în față sunt două trupe ce s-au prezentat foarte bine din punct de vedere ofensiv, în sezonul regulat, dar totuși acum vorbim de o partidă al cărei rezultat va conta enorm în ecuația promovării.

În Breidablik – Vikingur din Islanda, aștept goluri marcate rapid: 1-3 până la pauză și peste 1.5 în meci. Îmi place mult pariul ăsta, deja cred că știți.

Pariurile lui Sabin (30.05)

21:15 MONFILS – MUSETTI, AȘI > (mai mulți decât) DUBLE GREȘELI –  COTA 1.55
21:30 CREMONESE – VENEZIA, SUB 3.5 GOLURI – COTA 1.34

23:15 BREIDABLIK – VIKINGUR, 1-3 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ & PESTE 1.5 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.42

Selecțiile Pariurile lui Sabin (30.05) pot fi plasate chiar în această formă sau pot fi utilizate pentru conceperea propriilor variante de bilete ale zilei.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu