Paris Saint-Germain – Monaco: Mizam pe cota 1.70, datorita optiunii „scor corect oricand”!

Paris Saint-Germain – Monaco: Optiunea „scor corect oricand in meci” a zilei vine din Ligue 1! Parizienii conduc autoritar clasamentul din Franta si vor intalni un vechi rival, ce nu a mai tinut standardele ridicate dupa titlul din 2017. Va fi consemnat debutul oficial in Ligue 1 al antrenorului Robert Moreno pe banca monegascilor, intr-un derby de calitate pe Parc des Princes. Paris Saint-Germain are calitatea sa castige la scor partida de diseara, iar pronosticul „2-0 scor corect oricand in meci” ne aduce cota 1.70 la casa de pariuri Betfair.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

22:00 Paris Saint-Germain – Monaco, 2-0 scor corect oricand in meci, cota 1.70.

paris saint-germain - monaco

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu