Pariu combinat la Dinamo – Voluntari | Pariurile lui Sabin (26.04)

Pariurile lui Sabin (24.05)

PARIURILE LUI SABIN (26.04)

Zilnic îți propun o selecție de ponturi pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

PARIURILE LUI SABIN (26.04)

Pariurile de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Închid săptămâna cu 3 pronosticuri, iar primul e din 2Bundesliga, acolo unde Herta și Hannover mai joacă doar pentru fani și spectacol. Gol în prima repriză și minim două goluri în meci este pontul la acest duel.

Serios amenințată cu retrogradarea, Dinamo trebuie să facă pe dracu-n patru pentru a o învinge pe Voluntari, într-un alt mare derby la retrogradare ce se anunță super tensionat. Pariez 1x și 1-5 goluri, dar adaug pariului plasat la Betano și cel puțin un cartonaș primit de fiecare echipă.

Cu titlul aproape în buzunar și cu o un semifinala de Liga Campionilor, contra lui Bayern, programată peste doar 4 zile, Real Madrid o poate lăsa mai mai moale în deplasarea oricum grea la Real Sociedad. O să pariez pe gol marcat de basci, care trag tare pentru o nouă aventură europeană, mai degrabă de Europa League, decât de Champions League.

PARIURILE LUI SABIN (26.04)
19:30 HERTHA – HANNOVER, PESTE 0.5 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ & PESTE 1.5 GOLURI ÎN MECI – COTA 1.44
20:00 DINAMO – FC VOLUNTARI, 1X ȘI 1-5 GOLURI ȘI AMBELE SĂ PRIMESCĂ UN CARTONAȘ- COTA 1.57
22:00 REAL SOCIEDAD – REAL MADRID, REAL SOCIEDAD MARCHEAZĂ – COTA 1.35

Unde combin pariurile zilei ? Evident că la Betano,  agenție care vă pune la dispoziție, special pentru meciurile din cupele europene, un bonus de 500 lei! Click pe linkul din comentarii și distrați-vă cu această ofertă excelentă.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu