Pariul Zilei, 06 decembrie : Cinci zile consecutive de profit! Astăzi Marseille – Lyon

Pariul Zilei, 06 decembrie ! Alex iți prezintă zilnic pronosticul pe care va investi, selecție pe care o puteți juca în varianta single sau pe un bilet cu mai multe evenimente. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Pariul zilei, 06 decembrie

Salutare prieteni! Luna noiembrie a fost foarte echilibrată, poate cea mai echilibrată lună în ceea ce privește această rubrică, spre deosebire de luna octombrie care a fost cea mai productivă. Începem o nouă lună în care sperăm să bifăm cât mai multe pariuri câștigătoare. Pentru pontul de astăzi mergem la partida dintre Marseille și Lyon, două formații de mare tradiție din fotbalul francez. Duelul dintre cele două formații se va disputa pe Stade Vélodrome din Marseille începând cu ora 22.00. Gazdele sunt abia pe locul nouă cu 17 puncte și au neapărat nevoie de victorie în acest meci pentru a nu pierde contactul cu top șase. De partea cealaltă, Lyon este la cel mai slab sezon din istoria clubului. Cu doar o victorie în 13 meciuri, oaspeții ocupă ultimul loc al clasamentului și dacă nu vor face transferuri în această iarnă, nu au nici o șansă să scape de retrogradare. Cele două formații au ofensive foarte slabe, astfel că pronosticul meu pentru acest meci este 1x și sub 4.5 goluri.

Marseille – Lyon,  1x și sub 4.5 goluri în meci – COTA 1.44

Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

𝟏𝟖+ | 𝐉𝐎𝐂 𝐑𝐄𝐒𝐏𝐎𝐍𝐒𝐀𝐁𝐈𝐋! 🔞 Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc: https://jocresponsabil.ro/

LunaCâștigatePierdute
Februarie227
Ianuarie219
Decembrie1811
Noiembrie1515
Octombrie256
Septembrie219
August2110
Iulie1813
Iunie1911
Mai2110
Aprilie1414
Martie238
Februarie189
Ianuarie176

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu