Pariul Zilei, 26 mai (VIDEO): Profitul vine din Danemarca! Astăzi Odense – Horsens

Autor: Alexandru DorofteiLeave a Comment
0 0

Pariul Zilei, 26 mai ! Alex iți prezintă zilnic pronosticul pe care va investi, selecție pe care o puteți juca în varianta single sau pe un bilet cu mai multe evenimente. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Pariul zilei, 26 mai

Salutare prieteni! Luna aprilie a fost foarte echilibrată, 14 ponturi fiind câștigătoare și 14 au fost pierdute. De la începutul anului nu avem nici o lună pe minus.

Pentru pontul de astăzi mergem la partida dintre Odense și Horsens, meci contânt pentru etapa a 31-a din Superliga, primul eșalon al fotbalului din Danemarca. Gazdele se află pe locul doi cu 43 de puncte, la patru lungimi de liderul Midtjylland, cu două etape înainte de final. Horsens se luptă pentru supraviețuirea în Superliga, dar diferența de valoare este clar în favoarea celor de la Odense.

ATENȚIE! Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 1.47
Odense  – Horsens, 1x și peste 1.5 goluri – COTA 1.47
Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

LunaCâștigatePierdute
Iunie11
Mai2110
Aprilie1414
Martie238
Februarie189
Ianuarie176

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu