Pariul Zilei, 30 mai (VIDEO): Șase zile consecutive de profit! Astăzi Istanbulspor – Adana Demirspor

Pariul Zilei, 30 mai ! Alex iți prezintă zilnic pronosticul pe care va investi, selecție pe care o puteți juca în varianta single sau pe un bilet cu mai multe evenimente. Poți paria și tu gratuit pe aceste recomandări, din bonusul de până la 500 lei oferit de agenția Betano tuturor noilor clienți!

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Cele mai bune pariuri pe fotbal le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Pariul zilei, 30 mai

Salutare prieteni! Luna aprilie a fost foarte echilibrată, 14 ponturi fiind câștigătoare și 14 au fost pierdute. De la începutul anului nu avem nici o lună pe minus.

Pentru pontul de astăzi mergem la partida dintre Istanbulspor și Adana Demirspor, meci contând pentru etapa a 36-a din Super Lig. Gazdele sunt cu un punct deasupra liniei roșii a clasamentului și au nevoie de victorie în această partidă, orice punct contând în acest final de camopionat. De partea cealaltă, oaspeții sunt pe locul patru, fără nici un obiectiv. Astfel, pronosticul meu pentru această partidă este 3-6 goluri.

ATENȚIE! Dacă doriți să pariați chiar pe selecția mea, astăzi beneficiați la agenția Betano de cota 1.45
Istanbulspor – Adana Demirspor, 3-6 goluri în meci – COTA 1.45
Pariez pe aceste selecții la Betano. Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

LunaCâștigatePierdute
Octombrie20
Septembrie219
August2110
Iulie1813
Iunie1911
Mai2110
Aprilie1414
Martie238
Februarie189
Ianuarie176

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu