Pariuri fotbal: Atacăm profitul cu „fotbalul mic” » Avem selecții de la cele 5 finale ale turului barajului pentru promovare în Liga a 2-a »»

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

Pariuri fotbal: Astăzi sunt programate cele cinci partide ale fazei finale din turul barajului pentru promovarea în Liga a 2-a.

Urmareste live Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Printre echipele care vor lupta pentru a reveni pe scena secundă, se numără echipe de tradiție ale fotbalului românesc, ca Oțelul, CSM Reșița, Hunedoara sau Baia Mare, ultimele două urmând a se duela „direct” pentru un loc la startul ediției viitoare a Ligii a 2-a.

În urma unei selecții amănunțite am extras cele mai bune variante de pariere de la partidele programate astăzi în cele cinci jocuri ale manșei tur din faza finală a barajului de promovare în Liga 2, returul fiind programat pe 8 iunie.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu