Pariuri speciale pe tenis: cota 100.00 pentru un trofeu de Grand Slam castigat de un jucator roman! Oferta speciala pentru fanii „sportului alb”

De la retragerea lui Andrei Pavel, tenisul romanesc nu a mai fost reprezentat la acelasi nivel inalt, in probele de simplu, in ciuda eforturilor admirabile depuse de Victor Hanescu sau Marius Copil. Sigur, Horia Tecau si Florin Mergea ne-au facut mandri ani la randul cu rezultate de exceptie, dar in acest moment perspectivele noastre in ATP nu sunt grozave.

Tocmai de aceea, cotele la pariuri ne ofera oportunitati interesante. Agentia Betano ofera cota 100.00 ca un jucator roman sa castige un turneu ATP pana in 2022, adica in urmatoarele trei sezoane! Este o cota imensa, avand in vedere ca Horia Tecau inca este in activitate si poate forma parteneriate puternice in viitor. Tot la Betano puteti paria pe cota 10.00 ca orice tenismen roman se va impune intr-un turneu de baieti, fie el si Challenger, pana la finalul anului! Cu serviciul sau puternic, Marius Copil pare cel mai indreptatit sa spere la o astfel de performanta.

In ceea ce priveste jucatorii eligibili pentru turnee Challenger, Romania isi mai pune sperantele in nume precum Victor Anagnastopol, Victor Vlad Cornea, Teodor Craciun, Dragos Dima, Filip Jianu sau Nicholas David Ionel. Cine crede ca oricare dintre acestia va fi in top 10 mondial pana in decembrie 2022 poate paria cota 12.00 la Betano!

COTE SPECIALE IN TENISUL MASCULIN


Urmareste-ne pe pagina de Facebook!

La Betano poti incasa un bonus de pana la 500 de RON la prima depunere, daca esti client nou. Agentia online ofera o serie de pariuri speciale foarte interesante (si profitabile), inclusiv pe statisticile meciurilor din cele mai importante ligi europene – faulturi, auturi sau offside-uri.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu