Pariurile lui Sabin (01.03): Trei ponturi GG sau 3+! Vezi selecția »

PARIURILE LUI SABIN (19.04)

Pariurile lui Sabin (01.03)

Pariurile lui Sabin (01.03)! Zilnic îți propun o selecție de ponturi și pariuri fotbal, care pot constitui biletul zilei. Poți paria  gratuit pe aceste recomandări, din Bonusul de 500 lei oferit de agenția BETANO tuturor noilor utilizatori! 

Salutare pariori! Nu sunt pacanele cu bonus la depunere, nu e loto Polonia, nici 6 din 49 și nu sunt nici pronosticuri scoase din statistici. Verificați cele mai recente predicții sportive, cu cele mai bune pariuri și cote. Stai conectat pe Flashscore să vezi cum se ”înverzesc”!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Pariurile lui Sabin (01.03)

Cotele ponturilor de azi sunt selectate din oferta Betano pariuri sportive.

Trei ponturi identice pentru ziua de vineri și 500 lei Bonus de la Betano pentru a juca selecțiile zilei.

Mizez pe varianta ambele marchează sau peste 2.5 goluri în Hertha – Kiel meci în care berlinezii caută punctele care să-i readuce în lupta pentru promovare, acolo unde Kiel este deja angrenată cu șanse mari.

Același pont pentru Celta Vigo – Almeria. Pe hartie formația lui Benitez este favorită, dar din postura unei echipe ce se pregătește de liga a doua, Almeria nu are absolut nimic de pierdut.

Lazio vs Milan este meciul de deschidere al etapei 27 din Serie A, un alt duel în care golurile n-ar trebui să se lase așteptate, mai ales că rivalele de pe Olimpico au ținte clare. Milan  atacă locul 2, în timp ce lazialii aleargă după o poziție ce le-ar permite o nouă aventură europeană.

Pariurile lui Sabin (01.03)

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu